TATJANA ANĐELKOVIĆ

interior designer

Tatjana Andjelkovic

Tatjana Anđelković živi i radi u Beogradu.
Iako je diplomirala filologiju, prati svoju veliku strast: dizajn enterijera. Mnogobrojna putovanja u inostranstvo, uglavnom u Firencu, Milano i Pariz rafiniraju njen prefinjeni ukus i doprinose atraktivnosti njenih kreacija. Delikatne linije i adekvatne boje, luksuzni materijali, savršene kompozicije slika i cveća, odabrani komadi nameštaja iz svih krajeva sveta – pažljivo usklađeni u jedinstvenu vizuelnu celinu – doprinose jedinstvenom iskustvu… i svaki prostor postaje dom.

“Svaki moj klijent ima svoj neki san, neku želju, neku svoju intimnu nostalgiju. Ono što je moj zadatak, odnosno svrha moga posla je ulepšavanje i oživljavanje emocija.”
T.Anđelković

Usluge:

Tatjana se bavi dizajnom enterijera, odnosno dizajnom, izvođenjem i supervizijom svih radova na poslovima opremanja privatnih kuća za svoje klijente. Među ponuđenim uslugama je i potraga za najboljim materijalima kako u zemlji tako i u inostranstvu i kompletna nabavka; Izbor opreme za uređenje enterijera, izrada nameštaja po meri (sofe, fotelje, kreveti, zavese, presvlake…), unutrašnje osvetljenje, kreiranje dečijih i spavaćih soba i površina za igru.. opremanje i uređenje terasa i privatnih bašti… Sve prema željama i potrebi klijenta.